Från dåligt rosé till fruktigt 1800-talsvin
Eftersom mina väninnor tidigare så fint användt sig av uttrycket "dåligt rosévin" så fortsätter jag på den banan. När man är ute och fått i sig några promille för mycket kan det lätt bli så att någon man i ett bättre tillstånd kategoriserat till dåligt rosévin plötsligt faller in i kategorin fruktigt 1800-talsvin. Att ta några drinkar med en sådan fin årgång är ju inget man tackar nej till. Men se upp kära vänner! Några drinkar gör väl ingen större skada men den höga alkoholhalten i ditt blod kanske tycker att det skulle vara en bra idé att öppna champagnen. Var inte för snål med att öppna champagnen men ta en extra titt på årgången i fråga så att du inte öppnar den med ett fruktigt 1800-talsvin som nästa dag visar sig vara ett dåligt rosévin. Du är bättre än så!
/L
/L
Kommentarer
Postat av: clara
fin blogg :)
Postat av: Lina
Sjukt bra blogg det här. Den här följer jag från och med nu. :D
Postat av: Millah
Hej... Allt bra?
Jag har igång massa roliga tävlingar & det kommer in nya titt som tätt!
Du hittar tävlingarna här---> http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html
Ta hand om dig =) Kramar // Millah
Postat av: IGvarning i matte
Bra sagt L, jag håller med dig. vi kan alla ta oss en funderare på det där. De flesta män är i själva verket dåliga rosevin förkläda i 1800tals kostym!
Trackback